speciale i
personlige eventyr

BDSM – kink – fetish – shibari – drag – burlesque

Check out our work

Sneak peek fra stemningen i vores erotiske butik

Du får altid super professionel og kompetent rådgivning, når du besøger vores butik.
Vi glæder os til at modtage dig.

Nye standarder for dit udstyr

Erotik butik i København

I dMasque har vi skarpt fokus på kvaliteten af alle vores produkter, men vi har et særligt blødt punkt for at skaffe kvalitetsprodukter i forhold til BDSM, kink og fetishisme.

Leg og dominans

I dMasque har vi skarpt fokus på kvaliteten af alle vores produkter, men vi har et særligt blødt punkt for at skaffe kvalitetsprodukter i forhold til BDSM, kink og fetishisme.

Derfor har vi sørget for lækre halsbånd, manchetter og forskellige restraints, der både æstetisk og funktionelt giver optimale rammer for leg med dominans.

 Udvalget i piske, paddles og spanskrør har vi sammensat for at imødekomme behovet for kontrol og variation, og kvaliteten er i top uanset hvor smertegrænsen går.

Vi har autentiske jute- og hampereb til bondage, for at både følelse, duft og sikkerhed kan gå op i en højere enhed – og et par bøger om shibari har vi også sat på hylden, så du har inspiration og instruktion lige ved hånden.

Fetich, sko & støvler

Vores in-house værksted og vores udvalg i lækre sko og støvler, bl.a. fra Pleaser, er specifikt fetish orienteret. 

Vi går langt for at imødekomme særlige ønsker og behov, så du kan skabe dit unikke look – uanset om du skal bruge et fantastisk outfit til Manifest, om du skal være blikfang til Priden eller om du skal have noget til dig selv eller en partner helt privat.

Hurtig forsendelse

Afsendes inden for 24 timer på hverdage

Bytte garanti eller refundering

Inden for 30 dage

Kundeservice fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

Diskrete lokaler

EROTIK BUTIK MIDT I KØBENHAVN

KØB IND OG PRØV I RO OG MAG

I vores erotiske butik midt i indre København finder du alt hvad hjertet kan begære indenfor forførelse, lyst og sexlegetøj, og vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Vi har gentænkt den traditionelle sex butik og skabt et univers, der både rummer det blide, det hårde og det kinky. Samtidig har vi tilknytning til forskellige queer og sex positive platforme nationalt og internationalt.

HJERTE FØR PROFIT

Vi er en erotik butik hvor hjerte og rummelighed går forud for salg og profit. Vi tager hver enkelt af vores kunder alvorligt. Vi står inde for vores produkter, og tilbyder dig udelukkende dem, vi også selv synes er attraktive. Sex legetøj skal være eksklusivt – for kvaliteten har direkte betydning for følelsen og gevinsten du får! Derfor vil du opleve os tale begejstret om alt vores sexlegetøj – vi gider ikke bruge tid på ligegyldige salgstaler. Vi ER helt grundlæggende meget glade for de ting, vi sælger. Punktum!

SEX BUTIK MED SEXLEGETØJ TIL EN BILLIG PENGE?

Så. Hos os får du ikke det hele til det halve. Men du får mere til den samme pris! Det gør du ved at vi giver dig et stående løfte om, at vi har vælger produkter fra, som ikke står for ordentlig kvalitet. Så når du handler i vores erotik butik, kan du trygt læne dig op af, at vi har sorteret alt det ligegyldige fra, inden du kom. Netop dét, gør vores produkter værd at investere i, så de bliver en fornøjelig tilføjelse til dine erotiske udfoldelser – på et eksklusivt og lækkert niveau.

Besøg os i vores butik i Larsbjørnsstræde 1. Vi ligger 1 minut fra Rådhuspladsen og 5 minutter fra Nørreport. Ja – og faktisk midt i det vi kalder Pisserenden.