Maniffest - fester i København

Events kalender

I dMasque holder vi dig opdateret!
Ikke kun om vores egne arrangementer i ”dMasque after Dark”, men også om større fester og events i København som fx Manifest, Smut Slam og  Copenhagen Pride.

I ”dMasque after Dark” afholder vi løbende foredrag, workshops, debatgrupper, sociale arrangementer, oplæsningsaftner og meget mere i butikken i Larsbjørnsstræde, og vi holder dig opdateret om dem både her i kalenderen og i vores nyhedsbrev (tilmeld dig her). 

”dMasque after Dark” er et levende community, som støtter queer- og sex-positive initiativer hvor vi kan, så hvis du/I går med en genial idé til et åbent arrangement, er vi altid interesserede i at høre nærmere.
Vi elsker at hjælpe idéer med at blive til virkelighed!

Hvis du drømmer om et privat arrangement for en lukket gruppe, fx i forbindelse med en polterabend eller en fødselsdag el.l. kan vi sagtens finde ud af det – kontakt os for nærmere info om pris og muligheder. 

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

29. oktober 2021 kl. 20:45

Absalon CPH Folkehus: MIX DRAG NIGHT

Are you ready?! The return of MIX’s Drag Night!

We will start this fabulous evening by screening a selection of music short films. Then get ready for a quiz night hosted by Copenhagen’s juiciest drag queens and club kids – House of Fruits – where you can show of your pop culture and film knowledge.

We will finish off transforming Absalon into a sweaty dance floor with a fruity Dj set for you to leave all your feelings and glitter on!

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Med forestillingen SKAM DIG! sætter Erindringsfabrikken fokus på kvindeliv i Danmark fra perioden 1950 og frem til i dag. Forestillingen bygger på samtaler med kvinder mellem 15 og 90 år og deres oplevelse af skam og udskamning særligt knyttet til krop og seksualitet.

Vi spiller site-specific i historiske bygninger i henholdsvis København og Roskilde.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

11-19. jan 20211 kl. 20.00

Revolver: LOLITA

Det er den unge piges debut. Hendes første møde med publikum. Muslingeskallen åbenbarer hende, som i Botticellis berømte maleri ‘Venus’ fødsel’ fra 1468. Hendes hud er glat, hendes krop er flot, hendes øjne er åbne, hendes hår bruser ud over det hele og hun er SÅ klar til at møde os.
Hun ved ikke endnu, hvor meget magt hun har. Men tiden går og hun mister sin uskyld, sit udseende, sin ungdom, sin magt. Og vi mister interessen for hende. Hvis bare Lolita kunne være Lolita for altid…

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

I den moderne danseforestilling Nasty fremstiller fem kvindelige dansere kvindens forskellige roller og de uretfærdigheder de møder. I en skarp kommentar til #MeToo udfordrer danserne, hvem der sætter grænser – og hvor grænserne går – i forhold til ejerskabet af den kvindelige krop. Det rå, men også følsomme værk, ledsages af Arvo Pärt og Max Richters delikate og ekspressive musik. Nasty er den højt anerkendte finske koreograf Susanna Leinonens 18. værk. Foreløbig har den yderst roste forestilling, fra 2018, turneret i ti lande på tre kontinenter.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

13. oktober kl. 18.30

Coma cruise 2021 –

Nyhavn / Kvæsthusgade, 1251 København

 

Folkene bag COMA beskriver selv at eventyret startede i slut 80erne. COMA var en hybrid på tværs af sociale skel, race og seksuel overbevisning. En smeltedigel af hedonisme, tøj, musik og galskab. En samlet kollektiv enhed, hvor adgangskoden var: HAPPY

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

9. oktober 2021 kl. 12-20

1 YEAR ANNIVERSARY DMASQUE

dMasque fylder 1 år – og vi har alle jer kære kinksters at takke for det! Kom og få et glas bobler lørdag den 9. oktober, hvor butikken vil være åben fra kl 12-20. Udover kolde bobler og varm kærlighed, vil der også være 15% at finde, på et udvalg af sortimentet.Som en særlig gave til os alle sammen har McHurt sendt en pakke! Kl. 15 lukker vi op for den godtepose!

 

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

9. oktober 2021 kl. 21:00

Absalon CPH Folkehus: DRAGRACE

Absalon slår dørene op til en konkurrence lidt ud over det sædvanlige. 11 danske drag artister kæmper om at blive kronet som Absalon’s bedste drag. Vores vært, Annie Rection (kendt fra Zulu’s Store Dragdyst), vil føre os gennem 2 semifinaler og til sidst den store finale, hvor PUBLIKUM bestemmer, hvem der løber med kronen og sejren.

Følg os på Instagram