Latex tøj København

Danmarks eneste
in-store latex værksted

Come and play!

Lad os sammen skabe dit næste drømme latex outfit

Custom-adjusted latex outfits

vi elsker latex

Vælg en af vore latex grundmodeller og byg videre med din egen fantasi. Vi udfører din hedeste latexdrøm.

TOP NOTCH LATEX ARBEJDE

Vi har i samarbejde med Lizard Latex etableret Danmarks eneste in-store latexværksted, hvor vi sammen med dig skaber præcis det udtryk, du drømmer om.
Vi har udviklet et helt nyt koncept, som giver dig mulighed for en høj grad af individuel tilpasning, variation og add-ons, så dit endelige outfit bliver så personligt  og unikt som muligt. Vi kalder det custom-adjust. Det er ikke custom-made – men det er damn close!
 
 

Trims, flæser, cuts, applikationer

Vores grundmodeller kan customizeres med et væld af farver og aktuelle trims, flæser, blonder og applikationer, og de kan sammensættes i forhold til den enkeltes kropsbygning. Større applikationer udbyder vi kun i få eksemplarer for at fastholde det eksklusive og personlige look. Har du helt specifikke ønsker, eller ønsker du noget decideret custom-made, vil vi oftest også kunne imødekomme dette. Kom ned og få en snak med os om dine idéer.

den personlige fitting

Latex skal sidde godt og det skal fremhæve det smukkeste ved den krop, der bærer det. I dMasque hjælper vi dig aktivt med at vælge en grundmodel som understreger din personlige stil, hvilket er grunden til at vi beder dig om at bestille tid, første gang du kommer herind til fitting. Du kan prøve vores forskellige grundmodeller og se eksempler på aktuelle add-ons i butikken, og sammen finder vi det look, der gør dig (og/eller din partner) blød i knæene.

priser

Vores priser tager udgangspunkt i grundmodellerne, men den endelige pris afhænger af mængden af custom-adjustment på hver enkelt model. Som udgangspunkt beregnes diverse trims pr. påbegyndt halve meter, og applikationer vil typisk have en fast pris baseret på størrelse og detaljegrad. Yderligere tilretning og specielle ønsker prissættes individuelt.
Med alle latexkøb følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at passe godt på dit nye outfit.

Behind the scenes

Unikt LATEX håndværk

Som de eneste i Danmark, har vi et in-store latex værksted, hvor vi hver dag skaber de kreationer der gør dine drømme til virkelighed

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Hvor hurtigt kan jeg få mit outfit?

Vi bestræber os på at have dit custom-adjusted outfit klar til dig indenfor max 10 hverdage. Afhængig af travlhed i værkstedet, varebestilling og omfanget af adjustments kan ekspeditionstiden dog være længere. Hvis det er tilfældet, vil vi naturligvis altid oplyse dig om det på forhånd. Forvent at vi har særlig travlt op til fx Manifest og Copenhagen Pride. Så hvis du ved, at du skal bruge noget til et bestemt arrangement, beder vi dig komme ned til os i god tid, så vi kan nå at få dit outfit klar til dig.

Har jeg eneret på "mit design"?

Det korte svar er nej, MEN…
Vi har en række grundmodeller, som vi løbende cirkulerer. Vi har en række applikationer, som vi kontinuerligt udvikler på, og vi har forskellige farver. Det vil være usandsynligt, at to kunder vælger samme grundmodel, samme applikation i samme farve og på samme placering. Dermed vil du i meget vid udstrækning have et unikt design. Har du et helt specielt design i hovedet, som du gerne vil reservere eksklusivt, så kom ned i butikken – vi er altid til at tale med.

Hvad er forskellen på custom-made og custom-adjusted?

Custom-made latex er outfits lavet til dig fra bunden. Det betyder, at det er lavet ud fra dine mål og med dine ideer og inputs til design og farvevalg. Dette er en fantastisk mulighed for at få et helt unikt udtryk tilpasset lige præcis dig, men custom-made er samtidig en dyr proces. I dMasque laver vi en mellemting mellem standard stangmodeller og custom-made – vi kalder det custom-adjusted.

Vores custom-adjusted latex tager udgangspunkt i en valgt grundmodel, som vi sammen med dig videreudvikler i forhold til simpel tilpasning og applikationer. Det vil sige, at du får et udtryk, du selv har været med til at designe, til en væsentlig billigere pris end custom made – og med et langt mere individuelt udtryk end en standard stangmodel.

Kan mit gamle latex custom-adjustes?

Som udgangspunkt ja, men det kommer an på flere ting. Vi er nødt til at kigge på dit outfit for at kunne vurdere, hvad der kan lade sig gøre, så kom ned og lad os se på mulighederne sammen.

Kan i reparere mit latex?

Ja. Latex købt hos os, tager vi altid ind til reparation, hvis det er muligt. Kontakt os og lad os se på skadens omfang, så vi kan vurdere den. Har du købt dit latex andetsteds er det muligt, vi kan reparere det, men det vil afhænge af skadens omfang og travlhed i værkstedet. Så kontakt os og lad os se om ikke vi kan ordne det. 

Er der garanti på latex?

Der er samme garanti på vores latex, som på vores øvrige produkter, forudsat at vores vejledning for brug, opbevaring og pleje følges nøje. Ved reklamation vurderer vi skaden i forhold til vejledningen og vores erfaring og finder en løsning derudfra.

Følg dine drømme...

Materialet som har uendelige dimensioner

Latex er beyond erotics

Look, duft, følelse, tanker, fantasi, krop – er nogle af de sanser som vækkes, når du giver dig i lag med dit første custom adjusted latex outfit….

VORES EGNE LATEX TØJ DESIGNS

Vores latextøj-værksted i København, er et markant omdrejningspunkt i vores butik. DMasque finder du i indre by – ca. 1 minut fra Rådhuspladsen. Det er her vi fremstiller alt det lækre latex tøj, vi løbende sender ud af døren. Grundmodellerne er vores egne og herfra er det op til dig! De efterfølgende latex designs, som kan være forskellige trims, kanter, applikationer og øvrig individualisering,  er også tegnet og fremstillet af os. Det betyder, at du ikke finder dit latex outfit eller din latex dragt, magen til hos nogen andre forhandlere. Det er vi ret stolte af!

 

LATEX TØJ ER EROTISK BEKLÆDNING MED MANGE DIMENSIONER

Latex tøj skal fremhæve alt det bedste ved den, der bærer det – og en latex dragt er ikke bare en latex dragt. Latex skal selvfølgelig se lækkert ud, men det rent visuelle er ikke det eneste der stimuleres. Latex er et ekstremt sanseligt materiale, der også påvirker både lugtesansen, huden og den taktile følsomhed i en grad, der ikke matches af ret mange andre materialer. Derfor er det oplagt at latextøj for mange er – eller bliver – et centralt omdrejningspunkt i deres seksualitet. Latex er sexet i en grad der vil overvælde dig, og dem som skal nyde synet af dig.

PRØV DRAGTEN OG OUTFITTET I BUTIKKEN

Du kan naturligvis prøve vores latex tøj. Det foregår i en særlig afdeling af vores butik, når du bestiller tid til en fitting. Vi hjælper dig aktivt med at finde den helt rigtige grundmodel til netop din krop, og dine ønsker. Herfra udvikler vi dit personlige udtryk med farver, trims og applikationer. Hvis du har helt specielle ønsker, så kom og snak med os. En af fordelene ved vores in-store latex værksted er, at vi i vid udstrækning har mulighed for at gøre dine eller din partners unikke drømme til virkelighed.

Når du køber latextøj hos dMasque, får du en grundig vejledning i pleje og opbevaring. På den måde kan du beholde dit latex tøj, over lang tid og få mange spændende oplevelser me dit køb.