SAVNER DU DE HELT RIGTIGE SKO?

Vi ved hvor vigtigt det rigtige fodtøj er for udstrålingen i et outfit! Derfor har vi altid et bredt udvalg af modeller i butikken - som inspiration til dit næste outfit.
Hvis den rigtige model ikke er i din størrelse - eller hvis du leder efter noget andet, vil vi altid gerne hjælpe med at bestille den helt rigtige sko hjem til dig.

Se guiden herunder eller kig forbi butikken i Larsbjørnsstræde 1 i København.

FORDELE VED AT BESTILLE HOS OS

Når du køber sko og støvler gennem dMasque, er du altid dækket af dansk købelov og med dansk garanti. Samtidig slipper du for bøvlet med told, skatter og forsendelse.

Vi vejleder dig også gerne i den helt rigtige stil, model eller størrelse, og hvis skoen alligevel ikke passer ved ankomst, finder vi en god løsning sammen med dig.

Anja, som hjælper med skobestillinger, har stor viden om farver og modeller, samt hvilke ting du skal være obs på afhængig af fx. udfordringer med knæ eller lign. Hun er også dygtig til at finde den helt rigtige størrelse til netop din fod!

SÅDAN BESTILLER DU

Hvis du gerne vil bestille fodtøj gennem os, har du to muligheder:
Kig forbi butikken i Larsbjørnsstræde eller udfyld formularen herunder.

Når vi skal hjælpe dig med at finde de rigtige par sko eller støvler, er det en stor hjælp at vi har så meget information, som muligt. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig hurtigere og mere nøjagtigt.

Vi kan også hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko, selvom du måske er usikker på den konkrete model. Hvis du gerne vil finde "blå knælange støvler med glimmer i størrelse 40" så skriv blot det i kommentaren herunder.

NÅR DU HAR TRYKKET 'SEND'

Når vi har modtaget din forespørgsel tjekker vi om vi
kan skaffe modellen i den ønskede størrelse eller sender dig en mail
med billeder af vores bud på de sko, du har beskrevet i din kommentar.

Leveringstiden på skobestillinger varierer, men bliver oplyst før bestillingen gennemføres. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at du kontakter os for bestilling af sko mindst 3 uger før de skal bruges.

Vi tager et depositum på 500 kr. ved bestilling af sko og støvler. Depositum fratrækkes endelig pris ved afhentning.


NB! Det er vigtigt, at du tilføjer din skostørrelse til din kommentar.

Kontaktformular

FÅ DAGLIG INSPIRATION PÅ INSTAGRAM