OM DMASQUE

"Mere leg og nydelse"

I dMasque er det vores vigtigste mission at opgradere kvaliteten, rummeligheden og eventyret i vores kunders erotiske liv. 

Vi insisterer på at gøre vores til, at hverdagen bliver mere legende, nydelsesfuld og sanselig. Og vi arbejder aktivt på at nedbryde de tabuer, der binder sig til seksualitet.

Det gør vi ved at byde dig velkommen i butik dMasques unikke univers med specialprodukter indenfor fetish, udstyr og legetøj – i den eksklusive ende. 

Som de eneste i Danmark har vi blandt andet etableret et in-store fetishværksted, hvor vi med vores afsindigt dygtige designer, customer f.eks. læder og andre materialer ud fra dine private ønsker. 

Vi har vores faglige fundament indenfor sexologi, visuel kommunikation, pædagogik og fotografi, og krydrer dette med en mangeårig erfaring indenfor forskellige erotiske miljøer og subkulturer. Personligt og professionelt har vi gennem en årrække været engageret i vilkår og udfoldelsesmuligheder for seksuelle minoritetsgrupper, og det engagement fører vi videre som en bærende del af fundamentet i dMasque.

Vi griber kærligt og rummeligt om alle – de usikre og de garvede, de blide og de mere håndfaste…og altid med en særlig kærlighed til queer-, kink- og trans-miljøerne. 

Hos dMasque finder du også adgang og inspiration til de spændende miljøer og events i hele landet.

Vi ser frem til at inspirere dig til intense, erotiske og nydelsesfulde oplevelser i vores eksklusive eventyrland.

Kærlig hilsen

Anja Rane Appel Erschens

indehaver af dMasque

 

FÅ DAGLIG INSPIRATION PÅ INSTAGRAM