Booty Plug Original Luxury Set

kr. 599,00

Smukke gyldne buttplug sæt i guldfarvet kirurgisk stål med en tyngde der giver en effektiv følelse af at blive fyldt ud. Med violette krystaller der gør disse plugs fantastisk charmerende.

Dette sæt er optimalt til både begyndere og øvede, med plugs i to forskellige størrelser. Den glatte, friktionsfri ståloverflade gør dem super lette at indføre. Basen er forsynet med lilla facetslebne krystaller der gør dig og din røv helt uimodståelig. Stålet gør, at plugg’et kan køles ned eller varmes lidt op i vand, for forskellige følelse. 

 • Velegnet til begyndere, såvel som øvede.
 • Forførende design.
 • God tyngde og glat overflade.
 • Legetøj for alle køn og kroppe.

Ikke på lager

Beskrivelse

Hvad er et butt plug?

Et butt plug er et legetøj til anus. Et plug består af en ‘fyldig del’, en stilk og et anker. Det er essentielt at alle anal legetøjer har et anker, da anus er ‘endeløs’ og legetøjer derfor kan forsvinde deroppe. Et anker eller en stor base, sørger for at dette ikke sker og du undgår en lettere pinlig og overflødig tur på skadestuen.
Et buttplus fungerer på den måde at man indfører plugget, og lader det sidde men man dyrker anden form for sex eller stimulus. Man kan også have den siddende mens man udfører opgaver for sin Master, eller mens man sidder på restauranten. Dette plugs tynde stilk gør, at ringmusklerne kan slappe af, samtidig med, at man har følelsen af at blive fyldt ud.

Skal jeg bruge glidecreme?

Vi anbefaler at du altid bruger glidecreme ved anal leg, da anus ikke producerer nogen form for glidemiddel selv. Disse plugs er fremstillet i kirurgisk stål, og du kan derfor med fordel anvende en silikonebaseret glidecreme med disse legetøjer. 

Hvordan holder jeg mine anal plugs?

Vi elsker analsex. Men analleg kræver også, at man er opmærksom og tager vare på sig selv og hinanden. Rengør altid dine legetøjer med toycleaner før og efter brug. Toycleaner påføres efter du har vasket med lunken vand og mild sæbe.

Er der ellers noget jeg skal være opmærksom på ved anal leg?

Anal sex skal være rart. Gør det ondt, så stop. Hold en pause og prøv igen. Tag det stille og roligt. Vores ringmuskler skal masseres og motioneres inden vi kan tage imod noget som helst, så gå frem i et tempo din ende kan følge med til. Dyrker du analleg med en (eller flere) partner(e) – kommuniker! Og ha’ det sjovt!

Data:

 • Materiale:
  Kirurgisk stål
 • Farve:
  Guld og Violet
 • Vask:
  Vask med lunkent vand og en mild sæbe.
 • Rengør:
  Desinficer efter vask, med toycleaner.
 • Mål:
  Stor plug:
  Længde: 82 mm

  Lille plug:
  Længde: 72 mm