Strap-On-Me Harness Heroine

kr. 449,00

Strap-on-me kombinerer maskuline og feminine features i deres design af dette super sexede og funktionelle strap-on harness. Det er nemt og hurtigt at iføre sig, og med de justérbare stropper, sikres du fuld kontrol. Om du er ny i pegging eller om din strap-on-dildo allerede er en forlængelse af din egen krop, så er Strap-On-Me et kvalificeret harness til dig. Harness’et sidder til lige under elastikkanten. Dette gør, at elastikken ikke er super stram men at Harness’et stadig sidder til som det skal. Sådan opnås ønsket visuelt udtryk samtidig med fuld kontrol over din pik. På fronten er en o-ring diskret gemt i det stilfulde design. Heri kan du fastsætte din dildo eller pik. Strap-On-Me er kompatibel med de fleste strap-on-dildoer.

 • Gennemtænkt pasform for ønsket visuelt udtryk samt fuld kontrol
 • Maskinvaskbar
 • Kompatibel med de fleste strap-ons

Beskrivelse

Hvad er et harness?

Et harness et en trusse, en underbuks eller et jockstrap, hvorpå man kan fastsætte en hertil designet dildo. Herved kan man penetrere sin partner med en pik eller dildo, og selvom man ikke har en, eller hvis man bare gerne vil have en større eller mindre en, end den man har. 

Hvad er pegging?

Pegging er et udtryk vi her anvender om alle, der anvender en strap-on-dildo til at penetrere deres partner i et givent hul. Det kan være du er cis kvinde og synes det er din tid til at bytte plads med din cis mand. Eller måske ønske du at have penetrerende sex i missionærstilling med din kæreste, men ingen af jer er udstyret med en pik af en størrelse og gørelse, der gør dette muligt. Så er pegging / strap-on en god løsning! Mulighederne er mange – fantasien sætter grænserne.

DATA

 • Materiale:
  Stof: nylon(75%), elastane(25%)
  Tyl: nylon (62%), elastane (38%)
 • Maskinvaskbar
 • Fås i størrelserne S, M, L, XL
 • Elastisk og justerbar