Home » Webshop » Piske

Velkommen til specialisterne i piske. Vi er eneforhandler i Danmark af det unikke mærke McHurt fra Berlin. Vi rejser jævnligt derned, for at gøre vores indkøb som velovervejede og unikke som muligt. McHurt er helt grundlæggende bare bedre i kvalitet og finish end meget andet BDSM-læder på markedet, som har kunstigt opskruede priser. Kvaliteten mærker du allerede første gang du får et McHurt produkt i hænderne.

Hvis det handler om piske, så er du hos dMasque kommet til specialisten. Vi har mange års erfaring alle slags piske og det BDSM-univers som rummer bondage og disciplin, dominans og submission (underkastelse) og sadisme og masochisme.

 

Vi er eneforhandler i Danmark af det unikke mærke McHurt fra Berlin. Vi rejser jævnligt derned, for at gøre vores indkøb som velovervejede og unikke som muligt. McHurt er helt grundlæggende bare bedre i kvalitet og finish end meget andet BDSM-læder på markedet, som har kunstigt opskruede priser. Kvaliteten mærker du allerede første gang du får et McHurt produkt i hænderne.

 

Piske er en helt kategori for sig. Der findes mange forskellige kategorier og typer af piske. Vi har et dybt og bredt sortiment i paddles, slappeere, floggere, ridepiske, single tails og special piske. Vi elsker en pisk, der er elegant og lækker – uanset hvilken stil den er udført i – og vi ser frem til at hjælpe dig, når du skal på opdagelse i vores univers af piske.
Vi kan godt lide de små unikke detaljer, som gør at vi adopterer pisken som vores helt personlige redskab til nydelse. Vi prioriterer at have en bred spændvidde i piske til opvarmning, overfladesmerte og den noget dybere muskelsmerte.

 

Vi opererer generelt med priser, så du kan forsvare at have dit eget personlige sortiment – vi synes nemlig aldrig én pisk er helt nok.

 

Så gå på opdagelse i vores webshop eller vores butik på Larsbjørnsstræde, og find det helt rigtige redskab til effektiv tugtelse af din underkastede. Vi har paddles i forskellige størrelser og materialer, f.eks træ og læder. Prøv også den klassiske ridepisk eller en kort flerhalet pisk,- en såkaldt flogger. De ekstra lange piske, der ikke kun giver fantastisk hårde smæk, men understreger din magt og dominans visuelt. Spanking kan være enten blid eller hård, det er jer som legepartnere der bestemmer udtrykket.

Hurtig forsendelse

Vi sender inden for 24 timer på hverdage

Gratis fragt*

Hvis du køber varer for mere end dkk 600,-

Bytte garanti

Inden for 30 dage

Service fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

En helt ny verden for mig - wooow. Det her skal udforskes.
Adam
Jeg er vild med jeres domina-støvler. Fedt at jeg kan prøve inden jeg køber!
Mille
Tillykke med åbningen :-) Jeg kommer og køber fødselsdagsgaven til min partner.
Kink-Man

FAGLIG VEJLEDNING

Sexlegetøj er en personlig sag

SEXLEGETØJ OG BEKLÆDNING, MED KVALITET OG TILHØRENDE SERVICE

Velkommen til dMasques webshop – stedet, hvor du trygt kan købe dit sexlegetøj. Skal du have en dildo, vibrator eller penisring – kan du købe den online med visheden om, at du får en høj kvalitet og en relevant og vedkommende servicen. Alle ordrer afsendes fra vores fysiske butik i Larsbjørnsstræde midt i København, hvor du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål til dit sexlegetøj, til din bestilling eller er uheldig med et produkt indenfor garantiperioden, så kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig.

DILDO, VIBRATOR ELLER MÅSKE EN NY BUTTPLUG

Vi har et bredt udvalg af sexlegetøj, udstyr og beklædning, og vi giver dig en grundig beskrivelse af produkterne i de enkelte kategorier.  Varerne i webshoppen vil du altid kunne finde til samme pris inde hos os i butikken, men udvalget i vores fysiske butik vil i perioder være større end det, du kan se i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du søger en særlig vibrator eller et bestemt mærke i fx. Strapon. Måske har vi det allerede i butikken eller måske kan vi skaffe lige præcist det stykke sexlegetøj, som du ikke selv endnu har kunne finde. Vi sender det gerne, selvom du måske ikke lige ser det i webshoppen.

Køb personligt udstyr med personlig service

I dMasque prioriterer vi det personlige møde med vores kunder i den fysiske butik, så hvis du har muligheden, så anbefaler vi at du besøger os her. Vi anbefaler altid, at du som kunde har haft mulighed for at se og mærke din nye vibrator eller dildo inden du køber den. Der kan være stor forskel på materiale og vibration fra dildo til dildo, og selvom vi absolut står inde for alle vores produkter, så er det din personlige vurdering, der er vigtigst, når det kommer til sexlegetøj, der gerne skal bringe dig i den syvende himmel.

Få faglig hjælp til dit køb

Har du ikke tiden til at besøge os lige nu, så brug vores webshop. Vi vejleder vi dig gerne enten telefonisk eller over mail, hvis du har brug for det, og herefter kan du færdiggøre dit køb i vores webshop. På den måde kan du altid få en kvalificeret og personlig købsoplevelse, når du køber sexlegetøj, beklædning, vibrator, penisring, butt plug, eller hvad dine fantasier byder dig.

Når du køber sexlegetøj følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at beholde dit udstyr længe.