Home » Webshop » Beklædning » Lingeri

dMasque har et håndplukket udvalg af lingeri og frækt undertøj. Vi har skåret alle de overflødige fyldvarer af, og udvalgt det vi selv tror på, når der skal dresses up og du skal folde dit erotiske DNA ud.

Viser 1–40 af 47 resultater

dMasque har et håndplukket udvalg af lingeri og frækt undertøj. Vi har skåret alle de overflødige fyldvarer af, og udvalgt det vi selv tror på, når der skal dresses up og du skal folde dit erotiske DNA ud. Vi har kæmpe erfaring i dressing up til BDSM fester, black parties, Fetish-fester, drag events og KINK events. Så skal du have inspiration til dit sexede outfit, så søg ekspert hjælp hos det erfarne team hos dMasque.

Hvordan vælger jeg mit sexede undertøj?
Vi ved at sexet lingeri er en ustoppelig rejse. Når først du tager hul på de spændende designs og udtryksformer, så kommer du ind i den mest spændende verden af leg, identitet og muligheder. Uanset køn og præferencer, så finder du her nogle velvalgte produkter, som varierer fra “nemt sexet undertøj” til “avanceret lingeri”.

Vores designs passer til alle typer for former, størrelser og præferencer. Vi har f.eks blondebriefs med plads til penis. Blonde g-streng med plads til penis. Herretrusse med åben bag. Søger du ekstra store størrelser i lingeri, så spørg os, da vi har masser af faglig viden og idéer til, hvad der fungerer godt.

Vi har bodystockings af net, lange handsker, korsetter i læder, korsetter i PU. Vi har netstrømper, som er et uundværligt item i de fleste sexede outfits. Der er mange valgmuligheder når du skal vælge dit erotiske lingeri.

Brug det sexede lingeri når du skal ud alene, eller brug det sammen med din partner. At have spændende undertøj på, vil give dig en følelse af eventyr, selvom resten af verden ikke ved hvad du bærer under dit yderste tøj. Derfor kan du med sexet lingeri udforske både dine egne fantasier, din partners lyst og jeres fælles æstetik inden for erotisk lingeri.

Se nogle af vores varer her i webshoppen eller besøg os på Larsbjørnsstræde 1, og se hele vores udvalg i erotisk og sexet lingeri.

Hurtig forsendelse

Vi sender inden for 24 timer på hverdage

Gratis fragt*

Hvis du køber varer for mere end dkk 600,-

Bytte garanti

Inden for 30 dage

Service fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

En helt ny verden for mig - wooow. Det her skal udforskes.
Adam
Jeg er vild med jeres domina-støvler. Fedt at jeg kan prøve inden jeg køber!
Mille
Tillykke med åbningen :-) Jeg kommer og køber fødselsdagsgaven til min partner.
Kink-Man

FAGLIG VEJLEDNING

Sexlegetøj er en personlig sag

SEXLEGETØJ OG BEKLÆDNING, MED KVALITET OG TILHØRENDE SERVICE

Velkommen til dMasques webshop – stedet, hvor du trygt kan købe dit sexlegetøj. Skal du have en dildo, vibrator eller penisring – kan du købe den online med visheden om, at du får en høj kvalitet og en relevant og vedkommende servicen. Alle ordrer afsendes fra vores fysiske butik i Larsbjørnsstræde midt i København, hvor du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål til dit sexlegetøj, til din bestilling eller er uheldig med et produkt indenfor garantiperioden, så kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig.

DILDO, VIBRATOR ELLER MÅSKE EN NY BUTTPLUG

Vi har et bredt udvalg af sexlegetøj, udstyr og beklædning, og vi giver dig en grundig beskrivelse af produkterne i de enkelte kategorier.  Varerne i webshoppen vil du altid kunne finde til samme pris inde hos os i butikken, men udvalget i vores fysiske butik vil i perioder være større end det, du kan se i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du søger en særlig vibrator eller et bestemt mærke i fx. Strapon. Måske har vi det allerede i butikken eller måske kan vi skaffe lige præcist det stykke sexlegetøj, som du ikke selv endnu har kunne finde. Vi sender det gerne, selvom du måske ikke lige ser det i webshoppen.

Køb personligt udstyr med personlig service

I dMasque prioriterer vi det personlige møde med vores kunder i den fysiske butik, så hvis du har muligheden, så anbefaler vi at du besøger os her. Vi anbefaler altid, at du som kunde har haft mulighed for at se og mærke din nye vibrator eller dildo inden du køber den. Der kan være stor forskel på materiale og vibration fra dildo til dildo, og selvom vi absolut står inde for alle vores produkter, så er det din personlige vurdering, der er vigtigst, når det kommer til sexlegetøj, der gerne skal bringe dig i den syvende himmel.

Få faglig hjælp til dit køb

Har du ikke tiden til at besøge os lige nu, så brug vores webshop. Vi vejleder vi dig gerne enten telefonisk eller over mail, hvis du har brug for det, og herefter kan du færdiggøre dit køb i vores webshop. På den måde kan du altid få en kvalificeret og personlig købsoplevelse, når du køber sexlegetøj, beklædning, vibrator, penisring, butt plug, eller hvad dine fantasier byder dig.

Når du køber sexlegetøj følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at beholde dit udstyr længe.