Hvor i byen køber man de vildeste sko? Hos dMasque finder du nok det mest unikke og det mest sexede udvalg overhovedet. Vi handler primært sko fra det amerikanske brand PLEASER USA, som fra basen i det varme og solfyldte Californien, udvikler de smukkeste, vildeste og mest sexede erotiske sko man kan forestille sig.

dMasque er førende i markedet for erotiske sko i størrelserne 35-46.

Hvor i byen køber man de vildeste sko? Hos dMasque finder du nok det mest unikke og det mest sexede udvalg overhovedet. Vi handler primært sko fra det amerikanske brand PLEASER USA, som fra basen i det varme og solfyldte Californien, udvikler de smukkeste, vildeste og mest sexede erotiske sko man kan forestille sig.

Køb dine erotiske sko i København på Larsbjørnsstræde, hvor vi har det aller største udvalg og hvor du kan prøve skoene med det samme. Eller køb din sexede plateausko online i vores webshop og vælg i mellem de smukkeste modeller.

Sko i unikke modeller? Vi er vilde med vilde sko og er derfor ikke bange for at gå ud i de mere unikke modeller. Der er high heels og designs for selv de mest krævende fashionistas og dansere. Det aller bedste er dog at vi typisk kun tager en eller to hjem i hver størrelse, fordi det betyder noget for os, at vi ikke skal møde de samme modeller til de samme fester eller klubber hele tiden.

dMasque indkøber sko som kan bruges til BDSM, KINK-parties, black parties, strip events, Manifest, queer conventions og alle andre settings, hvor det æstetiske og erotiske er i fokus. Diversitet og innovation er omdrejningspunkt for vores vilde udvalg i sko. Sko er kronen på alle værker, uanset hvilket dress eller outfit du skal iklæde dig.

Sko til poledance er vores speciale. Derfor kan du finde alt det du drømmer om, f.eks. sko som er holografiske, med snøre, med cut out. Vi har Bodoir slippers, sko med ankelstrap, sandaler med nitter, slingback plateau sko, unicorn sko, transparante sandaler, selvlysende sandaler, glittersko og sko med kæder.

Kan du lide erotiske dansesko i vilde farver? Så finder du dem hos dMasque. Vi har holografiske slangeskindssko, røde glittersko, pink perlemorssko, sko med guldglitter, heftige sexede sko i sort lak med snøre eller sorte laksko med nitter. Skulle du drømme om noget vi ikke har på hylden, så laver vi specialbestillinger på erotiske sko – lige præcist til dig.

Smukke fødder i sexede plateausko og de vildeste high heels – det er vores speciale.

Hurtig forsendelse

Vi sender inden for 24 timer på hverdage

Gratis fragt*

Hvis du køber varer for mere end dkk 600,-

Bytte garanti

Inden for 30 dage

Service fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

En helt ny verden for mig - wooow. Det her skal udforskes.
Adam
Jeg er vild med jeres domina-støvler. Fedt at jeg kan prøve inden jeg køber!
Mille
Tillykke med åbningen :-) Jeg kommer og køber fødselsdagsgaven til min partner.
Kink-Man

FAGLIG VEJLEDNING

Sexlegetøj er en personlig sag

SEXLEGETØJ OG BEKLÆDNING, MED KVALITET OG TILHØRENDE SERVICE

Velkommen til dMasques webshop – stedet, hvor du trygt kan købe dit sexlegetøj. Skal du have en dildo, vibrator eller penisring – kan du købe den online med visheden om, at du får en høj kvalitet og en relevant og vedkommende servicen. Alle ordrer afsendes fra vores fysiske butik i Larsbjørnsstræde midt i København, hvor du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål til dit sexlegetøj, til din bestilling eller er uheldig med et produkt indenfor garantiperioden, så kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig.

DILDO, VIBRATOR ELLER MÅSKE EN NY BUTTPLUG

Vi har et bredt udvalg af sexlegetøj, udstyr og beklædning, og vi giver dig en grundig beskrivelse af produkterne i de enkelte kategorier.  Varerne i webshoppen vil du altid kunne finde til samme pris inde hos os i butikken, men udvalget i vores fysiske butik vil i perioder være større end det, du kan se i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du søger en særlig vibrator eller et bestemt mærke i fx. Strapon. Måske har vi det allerede i butikken eller måske kan vi skaffe lige præcist det stykke sexlegetøj, som du ikke selv endnu har kunne finde. Vi sender det gerne, selvom du måske ikke lige ser det i webshoppen.

Køb personligt udstyr med personlig service

I dMasque prioriterer vi det personlige møde med vores kunder i den fysiske butik, så hvis du har muligheden, så anbefaler vi at du besøger os her. Vi anbefaler altid, at du som kunde har haft mulighed for at se og mærke din nye vibrator eller dildo inden du køber den. Der kan være stor forskel på materiale og vibration fra dildo til dildo, og selvom vi absolut står inde for alle vores produkter, så er det din personlige vurdering, der er vigtigst, når det kommer til sexlegetøj, der gerne skal bringe dig i den syvende himmel.

Få faglig hjælp til dit køb

Har du ikke tiden til at besøge os lige nu, så brug vores webshop. Vi vejleder vi dig gerne enten telefonisk eller over mail, hvis du har brug for det, og herefter kan du færdiggøre dit køb i vores webshop. På den måde kan du altid få en kvalificeret og personlig købsoplevelse, når du køber sexlegetøj, beklædning, vibrator, penisring, butt plug, eller hvad dine fantasier byder dig.

Når du køber sexlegetøj følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at beholde dit udstyr længe.