Home » Webshop » Sko & Støvler » Støvler

Støvler, støvletter eller lårstøvler i unikke modeller? Vi er vildt optaget af vilde støvler og er derfor ikke bange for at købe ind i de mere unikke modeller. Der er high heels, plateau og designs for selv de mest krævende fashionistas og dansere. Det aller bedste er dog at vi typisk kun tager en eller to hjem i hver størrelse, fordi det betyder noget for os, at vi ikke skal møde de samme modeller til de samme fester eller klubber hele tiden.

dMasque er førende i markedet for erotiske støvler, støvletter og lårstøvler i størrelserne 35-46.
Hvor i byen køber man de vildeste støvler? Hos dMasque finder du nok det mest unikke og det mest sexede udvalg overhovedet. Vi handler primært støvler fra det amerikanske brand PLEASER USA, som fra basen i det varme og solfyldte Californien, udvikler de smukkeste, vildeste og mest sexede erotiske støvler man kan forestille sig.
Køb dine erotiske støvler i København på Larsbjørnsstræde, hvor du kan prøve støvlerne med det samme. Eller køb din sexede plateaustøvletter online i vores webshop og vælg i mellem de smukkeste og vildeste modeller.
Støvler, støvletter eller lårstøvler i unikke modeller? Vi er vildt optaget af vilde støvler og er derfor ikke bange for at købe ind i de mere unikke modeller. Der er high heels, plateau og designs for selv de mest krævende fashionistas og dansere. Det aller bedste er dog at vi typisk kun tager en eller to hjem i hver størrelse, fordi det betyder noget for os, at vi ikke skal møde de samme modeller til de samme fester eller klubber hele tiden.
dMasque indkøber støvler som kan bruges til BDSM-fester, KINK-parties, black parties, strip events, Manifest, queer conventions og alle andre settings, hvor det æstetiske, det specielle og det erotiske er i fokus. Diversitet og innovation er omdrejningspunkt for vores udvalg i støvletter og støvler. Støvler er kronen på alle værker, uanset hvilket dress eller outfit du skal iklæde dig.
Støvler til poledance og strip er et af vores specialer. Derfor kan du finde alt det du drømmer om, f.eks. glitterstøvler, lakstøvler, 8 inches plateau-støvler, buckle-up støvler i lak, cut-out ankelstøvler, holografiske støvletter, støvler med metallisk leopardmønster, lange hvide knæstøvler i lak, lace-up støvler til lår, pink rainbowstøvler og 100% transparante støvler med snøre. Beskyttere til poledancestøvler, er selvfølgelig også i vores sortiment.
Kan du lide sexede støvler i vilde farver? Så finder du dem hos dMasque. Vi har lyseblå slangeskindsstøvletter, røde slangeskindsstøvletter, pink lårstøvler, pudderfarvede støvletter, sort/røde lakstøvletter og guldglitterstøvletter. Skulle du drømme om en helt anden farve, så tager vi imod din specialbestilling på sexede støvler – og køber hjem, kun til dig.

Hurtig forsendelse

Vi sender inden for 24 timer på hverdage

Gratis fragt*

Hvis du køber varer for mere end dkk 600,-

Bytte garanti

Inden for 30 dage

Service fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

En helt ny verden for mig - wooow. Det her skal udforskes.
Adam
Jeg er vild med jeres domina-støvler. Fedt at jeg kan prøve inden jeg køber!
Mille
Tillykke med åbningen :-) Jeg kommer og køber fødselsdagsgaven til min partner.
Kink-Man

FAGLIG VEJLEDNING

Sexlegetøj er en personlig sag

SEXLEGETØJ OG BEKLÆDNING, MED KVALITET OG TILHØRENDE SERVICE

Velkommen til dMasques webshop – stedet, hvor du trygt kan købe dit sexlegetøj. Skal du have en dildo, vibrator eller penisring – kan du købe den online med visheden om, at du får en høj kvalitet og en relevant og vedkommende servicen. Alle ordrer afsendes fra vores fysiske butik i Larsbjørnsstræde midt i København, hvor du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål til dit sexlegetøj, til din bestilling eller er uheldig med et produkt indenfor garantiperioden, så kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig.

DILDO, VIBRATOR ELLER MÅSKE EN NY BUTTPLUG

Vi har et bredt udvalg af sexlegetøj, udstyr og beklædning, og vi giver dig en grundig beskrivelse af produkterne i de enkelte kategorier.  Varerne i webshoppen vil du altid kunne finde til samme pris inde hos os i butikken, men udvalget i vores fysiske butik vil i perioder være større end det, du kan se i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du søger en særlig vibrator eller et bestemt mærke i fx. Strapon. Måske har vi det allerede i butikken eller måske kan vi skaffe lige præcist det stykke sexlegetøj, som du ikke selv endnu har kunne finde. Vi sender det gerne, selvom du måske ikke lige ser det i webshoppen.

Køb personligt udstyr med personlig service

I dMasque prioriterer vi det personlige møde med vores kunder i den fysiske butik, så hvis du har muligheden, så anbefaler vi at du besøger os her. Vi anbefaler altid, at du som kunde har haft mulighed for at se og mærke din nye vibrator eller dildo inden du køber den. Der kan være stor forskel på materiale og vibration fra dildo til dildo, og selvom vi absolut står inde for alle vores produkter, så er det din personlige vurdering, der er vigtigst, når det kommer til sexlegetøj, der gerne skal bringe dig i den syvende himmel.

Få faglig hjælp til dit køb

Har du ikke tiden til at besøge os lige nu, så brug vores webshop. Vi vejleder vi dig gerne enten telefonisk eller over mail, hvis du har brug for det, og herefter kan du færdiggøre dit køb i vores webshop. På den måde kan du altid få en kvalificeret og personlig købsoplevelse, når du køber sexlegetøj, beklædning, vibrator, penisring, butt plug, eller hvad dine fantasier byder dig.

Når du køber sexlegetøj følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at beholde dit udstyr længe.