Home » Webshop » Gavekort
Et erotisk gavekort er perfekt til en modtager som kan lide anderledes oplevelser, for det kan indløses i utroligt mange forskellige kategorier. Måske vil modtager vælge sexlegetøj, eller måske noget spændende lingeri.

Viser et enkelt resultat

Køb et gavekort og giv erotiske oplevelser.
Gavekortet hos dMasque er yderst populært. For hvem kan ikke lide at få en gave som giveren personligt har tænkt over, men som modtager samtidig har indflydelse på?
Et erotisk gavekort er perfekt til en modtager som kan lide anderledes oplevelser, for det kan indløses i utroligt mange forskellige kategorier. Måske vil modtager vælge sexlegetøj, eller måske noget spændende lingeri.
Måske er dit gavekort en størrelse, hvor du kan inspirere til et koncept: “Gavekortet til en erotisk aften”, “Gavekortet til den ulydige”, “Gavekortet til min dygtige læremester”, “Gavekortet der med garanti giver røde striber på endestykket”. Vi opfordrer dig kærligt til at være udfordrende!
Et gavekort til en erotisk gave fås i alle prisklasser – det vælger du selv når du bestiller. Når du lægger bestillingen vælger du selv om kortet skal rettes direkte til modtager via hens email, eller om det først skal sendes til dig, og du måske skal printe det og pakke det spændende ind.
Du kan selvfølgelig også komme ind i vores erotiske butik i Larsbjørnsstræde 1, og købe et fysisk gavekort. Både det digitale og det fysiske gavekort kan indløses i butikken eller på webshoppen
Et erotisk gavekort kan være en opfordring til en spændende bytur til Larsbjørnsstræde med din partner eller med din ven eller veninde. Sammen kan I gå på oplevelse i butikken og samtidig få en sublim eksperthjælp til at imødekomme forskellige ønsker: Nogen søger erotiske oplevelser som føles velkendte, andre søger at udforske noget erotisk ukendt. Netop derfor er gavekortet med erotisk tema noget der giver værdi.
Måske skal gavekortet indløses til en smuk læderpisk. Et sort læderhalsbånd med flæser og o-ring. Eller måske vil modtageren af gavekortet vælge et par ultra sexede plateausko i lak eller med holografisk mønster. Glasdildoer både til skede og analt er også en ofte brugt gaveidé, fordi de er meget æstetiske og samtidig en lidt anderledes dildo, som skaber stor begejstring. Køb dit erotiske gavekort og vær helt sikker på at du bliver en værdsat gavegiver der ikke bliver glemt lige foreløbigt.

Hurtig forsendelse

Vi sender inden for 24 timer på hverdage

Gratis fragt*

Hvis du køber varer for mere end dkk 600,-

Bytte garanti

Inden for 30 dage

Service fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

En helt ny verden for mig - wooow. Det her skal udforskes.
Adam
Jeg er vild med jeres domina-støvler. Fedt at jeg kan prøve inden jeg køber!
Mille
Tillykke med åbningen :-) Jeg kommer og køber fødselsdagsgaven til min partner.
Kink-Man

FAGLIG VEJLEDNING

Sexlegetøj er en personlig sag

SEXLEGETØJ OG BEKLÆDNING, MED KVALITET OG TILHØRENDE SERVICE

Velkommen til dMasques webshop – stedet, hvor du trygt kan købe dit sexlegetøj. Skal du have en dildo, vibrator eller penisring – kan du købe den online med visheden om, at du får en høj kvalitet og en relevant og vedkommende servicen. Alle ordrer afsendes fra vores fysiske butik i Larsbjørnsstræde midt i København, hvor du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål til dit sexlegetøj, til din bestilling eller er uheldig med et produkt indenfor garantiperioden, så kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig.

DILDO, VIBRATOR ELLER MÅSKE EN NY BUTTPLUG

Vi har et bredt udvalg af sexlegetøj, udstyr og beklædning, og vi giver dig en grundig beskrivelse af produkterne i de enkelte kategorier.  Varerne i webshoppen vil du altid kunne finde til samme pris inde hos os i butikken, men udvalget i vores fysiske butik vil i perioder være større end det, du kan se i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du søger en særlig vibrator eller et bestemt mærke i fx. Strapon. Måske har vi det allerede i butikken eller måske kan vi skaffe lige præcist det stykke sexlegetøj, som du ikke selv endnu har kunne finde. Vi sender det gerne, selvom du måske ikke lige ser det i webshoppen.

Køb personligt udstyr med personlig service

I dMasque prioriterer vi det personlige møde med vores kunder i den fysiske butik, så hvis du har muligheden, så anbefaler vi at du besøger os her. Vi anbefaler altid, at du som kunde har haft mulighed for at se og mærke din nye vibrator eller dildo inden du køber den. Der kan være stor forskel på materiale og vibration fra dildo til dildo, og selvom vi absolut står inde for alle vores produkter, så er det din personlige vurdering, der er vigtigst, når det kommer til sexlegetøj, der gerne skal bringe dig i den syvende himmel.

Få faglig hjælp til dit køb

Har du ikke tiden til at besøge os lige nu, så brug vores webshop. Vi vejleder vi dig gerne enten telefonisk eller over mail, hvis du har brug for det, og herefter kan du færdiggøre dit køb i vores webshop. På den måde kan du altid få en kvalificeret og personlig købsoplevelse, når du køber sexlegetøj, beklædning, vibrator, penisring, butt plug, eller hvad dine fantasier byder dig.

Når du køber sexlegetøj følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at beholde dit udstyr længe.