Home » Webshop » Sexlegetøj

Giv din partner sexlegetøj i gave eller giv dig selv det hele. Sexlegetøj er wands, vibratorer, fleshlights og fjernstyrede sexstimulatorer, hvem vil ikke gerne have nydelse i gave? En god sexoplevelse kan også være en gavepakke med en dildo og en glidecreme. Vær giver eller modtager af sexoplevelser, vi tror du vil kunne lide det.

dMasque er stedet hvor københavnere og danskere med lidt højere krav til sexlegetøj, finder deres yndlingsprodukter.
For os er sexlegetøj ikke en random dims der hives ned af en hylde, for os er sexlegetøj et stykke veludvalgt personligt luksus som skal give os erotiske oplevelser af høj kvalitet.
Men hvad er sexlegetøj?
Det er et rigt udvalg af remedier, udstyr og items, som bidrager til at du, eller du og din partner, kan få et rigt sexliv.
Med sexlegetøj er du ikke afhængig af andre mennesker for at opnå orgasmer, udløsninger og nydelse, og du kan selv bestemme hvornår, hvor meget og hvor længe – det er bare at hive dine yndlings sexlegetøjer frem af skabet.
Hvordan du bruger dit sexlegetøj rigtigt, er ofte et spørgsmål om, hvilken eksperthjælp du får. Hvis du køber sexlegetøj fra nettet uden af få den fulde information, kan du hurtigt gå glip af vigtige funktioner for dit sexlegetøj. Vidste du fx at flere klitorisstimulatorer også kan stimulere penis? Eller at bestemte dildoer kan sættes fast på en væg med en sugekop? Og har du tænkt på, at en penisring ikke nødvendigvis kun kan benyttes når du er sammen med en partner, men at den kan give dig stor nydelse når du leger med dig selv?
Sexlegetøj er personligt og intimt. Derfor foreslår vi også at du benytter vores eksperthjælp til at afdække, hvilke typer sexlegetøj du får mest ud af i forhold til dine ønsker og forventninger. Du drømmer om søde orgasmer, men skal du vælge en wand, en klitorisstimulator, anallegetøj, en dildo, en masturbator, eller hvor skal du starte når du køber dit sexlegetøj? Fortæl os om dine ønsker, og så skal vi vejlede dig i, hvordan du finder det perfekte sexlegetøj til dine personlige drømme.
Du kan have mange indgangsvinkler til, hvad som måske tænder dig. Måske er det en farve. En form. Et materiale. En lyd. En mulighed for at kunne styre nogle vibrationer på afstand eller mens andre ikke ved hvad der foregår. Hos dMasque har vi udvalgt det bedste af det bedste. Og vi har mange års levet erfaring i alle krinkelkroge af de sexuelle universer. Derfor kan vi også hjælpe dig, uanset hvem du er eller hvad du er til. Bare du vil nyde – så vil vi yde dig eksperthælpen.
Find det eksklusive sexlegetøj, ved at vælge den rette forhandler. Hos dMasque er noget af det vi bruger mest tid på, at udvælge det bedste af det bedste sexlegetøj, Derfor har vi fra start udvalgt de bedste mærker inden for de forskellige kategorier af sexlegetøj. Vi forhandler derfor blandt andet LeLo, WeWibe, Chrystalino og Tenga. Men vi er heller ikke bange for at bruge ustyrligt meget tid på at finde de mere sjældne sexlegetøjs mærker. Det er bare at dykke ned i vores sortiment og finde dit ultimative match i onani og selvforkælelse.
Giv din partner sexlegetøj i gave eller giv dig selv det hele. Sexlegetøj er wands, vibratorer, fleshlights og fjernstyrede sexstimulatorer, hvem vil ikke gerne have nydelse i gave? En god sexoplevelse kan også være en gavepakke med en dildo og en glidecreme. Vær giver eller modtager af sexoplevelser, vi tror du vil kunne lide det.

Hurtig forsendelse

Vi sender inden for 24 timer på hverdage

Gratis fragt*

Hvis du køber varer for mere end dkk 600,-

Bytte garanti

Inden for 30 dage

Service fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

En helt ny verden for mig - wooow. Det her skal udforskes.
Adam
Jeg er vild med jeres domina-støvler. Fedt at jeg kan prøve inden jeg køber!
Mille
Tillykke med åbningen :-) Jeg kommer og køber fødselsdagsgaven til min partner.
Kink-Man

FAGLIG VEJLEDNING

Sexlegetøj er en personlig sag

SEXLEGETØJ OG BEKLÆDNING, MED KVALITET OG TILHØRENDE SERVICE

Velkommen til dMasques webshop – stedet, hvor du trygt kan købe dit sexlegetøj. Skal du have en dildo, vibrator eller penisring – kan du købe den online med visheden om, at du får en høj kvalitet og en relevant og vedkommende servicen. Alle ordrer afsendes fra vores fysiske butik i Larsbjørnsstræde midt i København, hvor du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål til dit sexlegetøj, til din bestilling eller er uheldig med et produkt indenfor garantiperioden, så kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig.

DILDO, VIBRATOR ELLER MÅSKE EN NY BUTTPLUG

Vi har et bredt udvalg af sexlegetøj, udstyr og beklædning, og vi giver dig en grundig beskrivelse af produkterne i de enkelte kategorier.  Varerne i webshoppen vil du altid kunne finde til samme pris inde hos os i butikken, men udvalget i vores fysiske butik vil i perioder være større end det, du kan se i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du søger en særlig vibrator eller et bestemt mærke i fx. Strapon. Måske har vi det allerede i butikken eller måske kan vi skaffe lige præcist det stykke sexlegetøj, som du ikke selv endnu har kunne finde. Vi sender det gerne, selvom du måske ikke lige ser det i webshoppen.

Køb personligt udstyr med personlig service

I dMasque prioriterer vi det personlige møde med vores kunder i den fysiske butik, så hvis du har muligheden, så anbefaler vi at du besøger os her. Vi anbefaler altid, at du som kunde har haft mulighed for at se og mærke din nye vibrator eller dildo inden du køber den. Der kan være stor forskel på materiale og vibration fra dildo til dildo, og selvom vi absolut står inde for alle vores produkter, så er det din personlige vurdering, der er vigtigst, når det kommer til sexlegetøj, der gerne skal bringe dig i den syvende himmel.

Få faglig hjælp til dit køb

Har du ikke tiden til at besøge os lige nu, så brug vores webshop. Vi vejleder vi dig gerne enten telefonisk eller over mail, hvis du har brug for det, og herefter kan du færdiggøre dit køb i vores webshop. På den måde kan du altid få en kvalificeret og personlig købsoplevelse, når du køber sexlegetøj, beklædning, vibrator, penisring, butt plug, eller hvad dine fantasier byder dig.

Når du køber sexlegetøj følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at beholde dit udstyr længe.