Home » Webshop » Sexlegetøj » Dildoer

Dildoer fås i en overflod af forme, farver og materialer. Derfor skal du tænke: “hvad kan en dildo gøre for mig”? Vi kan love dig, at du vil blive meget begejstret over at se, hvor meget forskelligt nydelse du kan få ud af en dildo.

Dildoer fås i en overflod af forme, farver og materialer. Derfor skal du tænke: “hvad kan en dildo gøre for mig”? Vi kan love dig, at du vil blive meget begejstret over at se, hvor meget forskelligt nydelse du kan få ud af en dildo.

Vores udvalg i dildoer strækker sig fra glas, metal, til forskellige silikonetyper. Vores erfaring siger os, at når man først går i gang med at prøve dildoer, så får man lyst til at have et lille sortiment, for de har hver deres spændende karakteristika, som kan imødekomme den leg og nydelse, som du søger.
Nogle dildoer er batteridrevne og kan oplades med en strømkilde. Så du kan bare plugge ledningen i din dildo og til et usb-stik i den anden ende. Tænker du på hvor lang tid det tager at lade din dildo op, så kan vi fortælle dig at de fleste af vores dildoer kan lade op på ganske kort tid, oftes på en time eller lignende.
Dildoerne findes i mange forskellige funktionsvarianter. Mange af vores dildoer kan snurre, vibrere eller lave spændende bevægelsesmønstre, som stimulerer din skede enten indvendigt eller udvendigt. Teknologien har givet utroligt mange muligheder i dildoens verden, du kan f.eks også prøve en dildo der automatisk reagerer på tryk.
Mange bruger en dildo i en kombination, så de både stimulerer skeden indefra når dildoen bevæges ud og ind af skeden, og samtidig kan man så stimulere klitoris udefra – det giver en optimal nydelse. Nogle dildoer er helt “plain” og er uden elektriske bevægelsesmønstre, så med dem er det dig selv og din partner som skal lave bevægelserne og udfolde legen og nydelsen. Andre dildoer er udformet så roden kan fixeres med en sugekop, f.eks på en en væg.
Tænker du på om dildoer er hygiejniske at bruge? De dildoer du kan købe hos dMasque er valgt ud fra flere afgørende præferencer, og en af de vigtige er netop hygiejne. Du skal trygt kunne nyde leg med din dildo, derfor får du kun de bedste materialer hos os. Det betyder at materialerne som dildoer er lavet af, er højt fokuseret på hvor nemme de er at rengøre. Mange af dildoerne er lavet i allergivenligt silikone. Andre er lavet i glas som er ultra venligt at rengøre. Stål er også et typisk materialevalg for dildoer. Og sammen med de helt rigtige rengøringsprodukter, kan du have dit sexlegetøj i mange år og være helt sikker på at hygiejnen er i top.
Hvordan får du den maximale nydelse ud af din dildo? Vores svar er enkelt: Du skal bruge glidecreme. Glidecremen er som cremen på din kage: Den fuldender hele fornøjelsen. Med glidecreme til din dildo opnår du den fantastiske glidende fornemmelse, som stimulerer alle dine fine nerver i skeden og rundt om skeden. Glidecremen er enten vandbaseret eller silikonebaseret, og du skal vælge den type der passer præcist til din dildo, og det er noget vi hjælper dig med i vores butik eller på webshoppen, hvor du altid kan finde den rette information. Glidecreme er ligesom dildoerne, allergivenlige og fåes i mange interessante varianter, fra helt neutrale udgaver til glidecreme med smag – hvis man er i det festlige humør. Du bør og kan simpelthen ikke undvære glidecremen til din dildo, hvis du spørger os.

Hurtig forsendelse

Vi sender inden for 24 timer på hverdage

Gratis fragt*

Hvis du køber varer for mere end dkk 600,-

Bytte garanti

Inden for 30 dage

Service fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

En helt ny verden for mig - wooow. Det her skal udforskes.
Adam
Jeg er vild med jeres domina-støvler. Fedt at jeg kan prøve inden jeg køber!
Mille
Tillykke med åbningen :-) Jeg kommer og køber fødselsdagsgaven til min partner.
Kink-Man

FAGLIG VEJLEDNING

Sexlegetøj er en personlig sag

SEXLEGETØJ OG BEKLÆDNING, MED KVALITET OG TILHØRENDE SERVICE

Velkommen til dMasques webshop – stedet, hvor du trygt kan købe dit sexlegetøj. Skal du have en dildo, vibrator eller penisring – kan du købe den online med visheden om, at du får en høj kvalitet og en relevant og vedkommende servicen. Alle ordrer afsendes fra vores fysiske butik i Larsbjørnsstræde midt i København, hvor du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål til dit sexlegetøj, til din bestilling eller er uheldig med et produkt indenfor garantiperioden, så kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig.

DILDO, VIBRATOR ELLER MÅSKE EN NY BUTTPLUG

Vi har et bredt udvalg af sexlegetøj, udstyr og beklædning, og vi giver dig en grundig beskrivelse af produkterne i de enkelte kategorier.  Varerne i webshoppen vil du altid kunne finde til samme pris inde hos os i butikken, men udvalget i vores fysiske butik vil i perioder være større end det, du kan se i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du søger en særlig vibrator eller et bestemt mærke i fx. Strapon. Måske har vi det allerede i butikken eller måske kan vi skaffe lige præcist det stykke sexlegetøj, som du ikke selv endnu har kunne finde. Vi sender det gerne, selvom du måske ikke lige ser det i webshoppen.

Køb personligt udstyr med personlig service

I dMasque prioriterer vi det personlige møde med vores kunder i den fysiske butik, så hvis du har muligheden, så anbefaler vi at du besøger os her. Vi anbefaler altid, at du som kunde har haft mulighed for at se og mærke din nye vibrator eller dildo inden du køber den. Der kan være stor forskel på materiale og vibration fra dildo til dildo, og selvom vi absolut står inde for alle vores produkter, så er det din personlige vurdering, der er vigtigst, når det kommer til sexlegetøj, der gerne skal bringe dig i den syvende himmel.

Få faglig hjælp til dit køb

Har du ikke tiden til at besøge os lige nu, så brug vores webshop. Vi vejleder vi dig gerne enten telefonisk eller over mail, hvis du har brug for det, og herefter kan du færdiggøre dit køb i vores webshop. På den måde kan du altid få en kvalificeret og personlig købsoplevelse, når du køber sexlegetøj, beklædning, vibrator, penisring, butt plug, eller hvad dine fantasier byder dig.

Når du køber sexlegetøj følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at beholde dit udstyr længe.