Home » Webshop » Sexlegetøj » Glas & Stål

Her finder du vores lækre dildoer i glas og stål. Det specielle ved glasdildoer og ståldildoer starter allerede ved synet: En glasdildo er æstetisk meget smuk og fascinerende at se på og den gør stort indtryk både på dig som bruger og på dig som beskuer – netop derfor er den perfekt til pirrende parleg.

Her finder du vores lækre dildoer i glas og stål. Det specielle ved glasdildoer og ståldildoer starter allerede ved synet: En glasdildo er æstetisk meget smuk og fascinerende at se på og den gør stort indtryk både på dig som bruger og på dig som beskuer – netop derfor er den perfekt til pirrende parleg.

Hvad kan glasdildoer og ståldildoer som andre dildoer ikke kan? Hemmeligheden ved glas- og ståldildoen er netop at materialerne er temperaturfølsomt og kan både opvarmes og nedkøles. Forestil dig nu en glasdildo eller ståldildo som er nedkølet i køleskabet, og i følgeskab med den gode glidecreme, det er en helt unik måde at stimulere skeden på: køligt glidende glas eller stål imod din indre varme giver dig en helt unik oplevelse. Omvendt kan du opvarme din glasdildo ved hjælp af varm vand, og sammen med glidecreme vil det stimulere alle de følsomme nerver i skeden på en fantastisk vis. Glasdildoer, hvad skal du være opmærksom på? Du skal undgå at glasdildoen og ståldildoen bliver enten for varm eller for kold. Dette kan du sikre ved at teste temperaturen på glasdildoen på dit håndled, før du leger videre med dig selv eller din partner.

En glasdildo og en ståldildo er yderst velegnet til anal leg, da den faste overflade i selskab med glidecreme, giver en uovertruffen unik følelse.

Glasdildoer kan være udformet på mange måder, og ofte er de rene kunststykker. Der kan være store hoveder, de kan være lange eller korte og med bølger eller kugleformede skafter, som giver dig den særlige følelse i skeden. Formen på glasdildoen kan også være buet, for at give dig stimulering på g-punktet, eller spiralformet ved roden. Glasdildoer findes i farvede men også som gennemsigtige glas. Og leder du efter noget helt unikt til dig selv eller din partner, så køb en glasdildo i håndblæst glas – så bliver det ikke mere eksklusivt.

Glasdildoer og hygiejne? Det er et perfekt makkerpar, da glassets hårde overflade er ikke-porøst og det samme er ståldildoen, der ofte også er lavet af kirurgisk stål. Dette gør rengøring meget nem. Du kan uden problemer vaske din glasdildo og din ståldildo i opvaskemaskinen.

Glasdildoer og ståldildoer kan bruges med alle slags glidecremer, både vand- og silikonebaseret.

Hos dMasque finder du et stort udvalg af glasdildoer og ståldildoer og vi kan rådgive dig som eksperter, så spørg os endelig!

Hurtig forsendelse

Vi sender inden for 24 timer på hverdage

Gratis fragt*

Hvis du køber varer for mere end dkk 600,-

Bytte garanti

Inden for 30 dage

Service fra eksperter

Kontakt os på +45 9110 6666

En helt ny verden for mig - wooow. Det her skal udforskes.
Adam
Jeg er vild med jeres domina-støvler. Fedt at jeg kan prøve inden jeg køber!
Mille
Tillykke med åbningen :-) Jeg kommer og køber fødselsdagsgaven til min partner.
Kink-Man

FAGLIG VEJLEDNING

Sexlegetøj er en personlig sag

SEXLEGETØJ OG BEKLÆDNING, MED KVALITET OG TILHØRENDE SERVICE

Velkommen til dMasques webshop – stedet, hvor du trygt kan købe dit sexlegetøj. Skal du have en dildo, vibrator eller penisring – kan du købe den online med visheden om, at du får en høj kvalitet og en relevant og vedkommende servicen. Alle ordrer afsendes fra vores fysiske butik i Larsbjørnsstræde midt i København, hvor du kan nemt komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål til dit sexlegetøj, til din bestilling eller er uheldig med et produkt indenfor garantiperioden, så kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig.

DILDO, VIBRATOR ELLER MÅSKE EN NY BUTTPLUG

Vi har et bredt udvalg af sexlegetøj, udstyr og beklædning, og vi giver dig en grundig beskrivelse af produkterne i de enkelte kategorier.  Varerne i webshoppen vil du altid kunne finde til samme pris inde hos os i butikken, men udvalget i vores fysiske butik vil i perioder være større end det, du kan se i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du søger en særlig vibrator eller et bestemt mærke i fx. Strapon. Måske har vi det allerede i butikken eller måske kan vi skaffe lige præcist det stykke sexlegetøj, som du ikke selv endnu har kunne finde. Vi sender det gerne, selvom du måske ikke lige ser det i webshoppen.

Køb personligt udstyr med personlig service

I dMasque prioriterer vi det personlige møde med vores kunder i den fysiske butik, så hvis du har muligheden, så anbefaler vi at du besøger os her. Vi anbefaler altid, at du som kunde har haft mulighed for at se og mærke din nye vibrator eller dildo inden du køber den. Der kan være stor forskel på materiale og vibration fra dildo til dildo, og selvom vi absolut står inde for alle vores produkter, så er det din personlige vurdering, der er vigtigst, når det kommer til sexlegetøj, der gerne skal bringe dig i den syvende himmel.

Få faglig hjælp til dit køb

Har du ikke tiden til at besøge os lige nu, så brug vores webshop. Vi vejleder vi dig gerne enten telefonisk eller over mail, hvis du har brug for det, og herefter kan du færdiggøre dit køb i vores webshop. På den måde kan du altid få en kvalificeret og personlig købsoplevelse, når du køber sexlegetøj, beklædning, vibrator, penisring, butt plug, eller hvad dine fantasier byder dig.

Når du køber sexlegetøj følger en grundig vejledning i pleje og opbevaring, så du har de bedste forudsætninger for at beholde dit udstyr længe.