OM DMASQUE

I dMasque vil vi gerne udfordre den traditionelle opfattelse af “en sexshop” og det at købe sexlegetøj.

Vi tror på, at alle menneskers seksuelle liv og oplevelser bliver friere og sjovere, hvis vi lærer at rumme både vores medmennesker og alle sider af os selv. 

Derfor arbejder vi for større rummelighed og accept, når det kommer til kønslige- og seksuelle udfoldelser. Det gør vi ved at tilbyde ufarlig præsentation og (k)ærlig vejledning i vores farverige univers, med alt hvad du har brug for til sensuel og kinky udforskning og udfoldelse. Ligegyldigt hvem du er og hvad du kan lide.


BE YOU - HAVE FUN!

 

KINK HOT SPOT I KØBENHAVN

dMasque er et kink hot spot beliggende i Pisserenden i hjertet af København. 

Historisk har Pisserenden været samlingssted for den unge og alternative kultur, herunder også de seksuelt frigjorte, og kvarteret har altid haft masser af personlighed. Derfor skal dMasque heller ikke ligge andre steder end lige her midt i det hele: på hjørnet af Larsbjørnsstræde og Vestergade - tæt på Rådhuspladsen og Strøget, men med den større intensitet og nærvær, der kendetegner de små sidegader i indre by.

For os betyder dét at være et kink hot spot, at vi skaber rammerne for åbne og ærlige møder og udvekslinger, uanset hvilken krop, seksuel orientering, seksuel erfaring, kønsidentitet og lystigt udtryk, du træder ind i vores univers med!

Det betyder, at du i dMasque altid bliver mødt med venlighed, åbenhed og faglig rådgivning, uanset om du har årelang erfaring eller om du er helt ny og kun lige i gang med at finde ud af det hele. 

 

EN ANDERLEDES SEXSHOP

Vi har indrettet butikken lidt anderledes end den klassiske sexshop. Selvom vi ligger i kælderhøjde, er vores lokaler forholdsvis lyse og åbne, og der er givet lidt mere plads til de enkelte produkter. 

Vi vil gerne gøre vores til, at din oplevelse med at købe et stykke legetøj bliver både spændende og glædesfyldt - på linje med at købe en god kaffe, et lækkert hudplejeprodukt eller den der gadget, du altid har drømt om.

Derfor er stemningen i butikken åben og imødekommende, og vi byder altid nysgerrighed og spørgsmål velkommen. På hylderne er der et bredt udvalg af kvalitets sexlegetøj samt fetish- og bdsm gear til en stor variation af lyster. Forhåbentlig vil der altid være noget, som både kan udfordre og overraske dig. 

 

FAGLIGT FUNDAMENT

De personer, du kan møde i dMasque, har alle forskellig faglig og personlig baggrund. Fælles for os er, at vi brænder for at normalisere samtalen om seksualitet, køn og kink.

Personligt og professionelt har vi gennem en årrække været engageret i vilkår og udfoldelsesmuligheder for seksuelle minoritetsgrupper, og det engagement fører vi videre som en bærende del af fundamentet i dMasque.

Vi er hverken hellige eller perfekte, men udfordrer løbende vores viden og måde at tale om køn og seksualitet på - og vi vil også gerne udfordres af dig! 

 

KURATERET UDVALG

I dMasque er vi kræsne med hvilke produkter vi har i butikken. Det er vi af mange grunde, men den vigtigste er, at gode produkter skaber gode oplevelser. 

Og fordi vi tror på, at sex - hvad enten det er solo eller sammen med andre -  er en vigtig kilde til livskvalitet, giver det ikke mening for os at tilbyde produkter, som ikke kan følge med.

Et produkt er kun godt, hvis det også bliver brugt!

Derfor har vi kun produkter på hylderne, som vi kan stå inde for, både når det handler om funktionalitet, sikkerhed og holdbarhed.

Vi har produkter i forskellige prisklasser, fordi vi mener der skal være plads til at være nysgerrig og prøve noget nyt - men også til at være afklaret og investere i det helt rigtige produkt.

Vi tager ofte nye produkter hjem, fordi branchen konstant er i udvikling, ligesom vi også kan hjælpe med at finde alverdens produkter, som vi ellers ikke har på hylderne. 

 

KØN & STEREOTYPER

En klassisk måde at opbygge en sexshop på, er ud fra kategorierne "Til kvinder", "Til mænd" og "Til par".

Den inddeling vil vi gerne udfordre, fordi vi synes den er både mangelfuld og begrænsende.

“Til Kvinder” og “Til mænd” indikerer en fastlåst binær kønsopfattelse, mens betegnelsen “Til Par” ureflekteret henvender sig til heteroseksuelle par med fokus på penetration. 

Vi ved, at sex og nydelse er så uendeligt meget mere end det -  OGSÅ for det heteroseksuelle par. Derfor er produktkategorierne i dMasque inddelt efter funktion eller kropsdel, ikke køn og legekonstellation, uanset om det gælder legetøj, kink eller beklædning. 

Vi håber du vil tage godt imod initiativet og gå på opdagelse i de forskellige kategorier med nysgerrighed og åbent sind. Måske du endda finder noget, der ender med at overraske positivt ;) 

 

VI ER INTET UDEN VORES COMMUNITY

Vi kan ikke være et hot spot uden at have fingeren på pulsen.

Derfor holder vi os konstant opdaterede og samarbejder med flere af aktørerne inden for kink, køn og seksualitet. 

På vores sociale medier henviser vi ofte til events, ligesom vi altid gerne vejleder i dress code til de forskellige fester, der afholdes i og omkring København.

Vi har også gerne plakater hængende eller visitkort/flyers liggende. 

Vores krav er, at det er relevant for vores community - altså et event, som handler om kink, køn, seksualitet og lign. 

Hvis du arrangerer et event, og gerne vil reklamere for det i butikken, så kig forbi Larsbjørnsstræde, send os en besked på info@dmasque.dk eller kontakt os via Facebook eller Instagram.

FÅ DAGLIG INSPIRATION PÅ INSTAGRAM